Köpråd: Opel Vectra GTS

Hej Håller på att se över nya bilar tänkte vet någon här nånting om Opel Vectra GTS -02 och nyare? , är dom värda att satsa på? Hört en del om att dom ska va dyra när det kommer till reservdelar? , nån som har erfarenhet om detta? Helt enkelt generellt om dom. Funderar på den "tråkigare versionen 2,2" eller är det värt att gå på topp modellen? Tack för alla svar på för hand.



Svar på inlägget: Köpråd: Opel Vectra GTS



Tjenar! Var nere i måndags i sollentuna och köpte mig en Vectra 3.2 GTS, riktigt härligt bil och vad det kommer till verkstadspriser så tycker jag inte det är speciellt dyrt för den ska in på kamremsbyte om en vecka och vad jag förstått så kostar det ganska precis som en "vanlig" bil i alla fall Lycka till!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka