Hjälp behöver köpråd!

Jag och tjejen min funderar på och köpa en subaru outback, Är det någon som har erfarenhet av dessa bilar?. Har enbart haft volvo 240/740 förut så har ingen aning vad man ska kolla/bör veta om dessa bilar, den vi funderar på på är en 99a, nybesiktad, som gått 19500 mil, en automat också. Även nyservad, med oljor och bussningar, tror även kamremmen är bytt på denna, priset för denna var 29 000, har kollat andra priser på blocket men det skiljer sig rätt rejält mellan dom jag sett, skulle vara tacksam för svar och tips



Svar på inlägget: Hjälp behöver köpråd!



En lite mer givande topic än det där kunde du väl komma på? Subaru är väldigt givande och trevliga bilar, helt klart. Finns lite trådar om Subaru och Outback om man söker lite.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka