Köpråd: v70

som rubriken lyder... så..detta e kraven. automat. bensinare " Pris max 30. Att tänka på. Har alldrig ägt någon så all info mottages. Vilken mod e mest bekymmersfri..prisvärd osv. Har familj och åker ibland långsträcka. pris å äga.... delar pris. tack för all hjälp. Har ändrat denna tråd igen ja vet.



Svar på inlägget: Köpråd: v70



????? /Benny


Omega är sköna.. för priset så får man sjukt skön bil som inte ser helt fel ut heller.. även bakhjulsdrift på den med.


Ford Mondeo Mk4 är riktigt stora å rymliga.. Eller S maxen med Dieslarna är snåla med tycker ja


Vad ska den kosta? Antar att ni ska "byta upp er" :-)


jag förstår många frågetecken här. säger så här. det blir uppbyte ja...... vill ha en stor och rymlig bekväm långfärdsbil som är lite av ett alltiallo.... *krav:*automat. *kombi stor. * slitstark och pigg gärna hyggligt billig i delar med. *tex Avensis,primera,accord ,nyare v70,passat,m.m *bensinare. blev det just nu då jag ej kör så långt och mycket. angående bensinkostnad så ligger dem flesta bilar idag runt litern och ja... lite mer med automat men ville mest ha råd... kritik vet jag att jag kommer få... men varför annars fråga? pris e lite olika beroende på. men kom med förslag så får vi se.


ska du få bra råd i tipps måste du nästan ha riktpris.. ska det kosta 50,000 - 150 eller 350.000 finns ex.. nya passat kombi.. ford mondeo citroen c5 v70 nyare är inte dyra i skatt i dieselmotorer.. sätt ett pris så kommer du få mycket mer tipps


lås tråd.. hittat bil. tack samtliga för all hjälp.


Jaha.... och vad blev det och varför, kan va bra att veta för oss andra som söker bil på samma kriterier. Tycker det hör till att man skriver vad det blev och varför då man ändå skapat en tråd. Inget illa menat mot trådskaparen.


mm håller me.. bör skriva resultat innan låsning






Hej igen va å kolla på avensis men blev inget... Så nu e det v70 som gäller. Har ändrat rubrik och info. Ja ber om ursäkt för allt surr men ska tänka på det hädanefter. Så massa info nu mvh.


Köp än V70 du bra familjebil . Skön o köra bra bil helt ankelt . Jag skulle valt V70


Volvo V70, den finns ju i flera generationer så skulle vara bra att veta vilken generation du är på jakt efter...


Denna skulle jag rekommendera . Skulle köpt den idag men kredit prövningen gick inte igenom http://www.blocket.se/vi/51238782.htm


55900kr över TS budget. För 30k får man en -risig- V70N eller en snorfin V70


Finns billigare på hans hemsida åkso :-) han är bra o ha göra med . Köpte än V70 01 av han för ett års han begärde 29 fick ner den till 20 plus 18 tums fälgar :-)


Hur fan gick det till?? Känner du honom för han bedriver väl inte välgörenhet. Haha! /Benny


Man måste våga pruta ordentligt när man ska pruta på bil haha :-) nej jag kände han inte jag velade inte heller sa bara du får 20.000 för den o jag får med 18tums fälgarna med? Ok det går bra fick nycklarna igenom än timma sen sålde jag den efter 1 månad för 25.000:-)


Så såg den ut http://www.garaget.org/?car=337181 tog än vecka när jag sålde den då


En hyffsad affär alltså! Hehe! /Benny



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka