Köpråd ljudpaket. Jag kan ingenting.

Då jag är jätte dålig på ljud och knappt kan något (bara basic basic grunder), så skulle jag bli jätte tacksam om någon kunde hjälpa mig med att hitta ett ljudpaket som jag ska köpa till min Subaru. Det jag är ute efter är:Nya högtalare till dörren. Slutsteg. Bas. ?? Skulle vilja dra allting till ett batteri, dvs skulle inte vilja behöva sätta in ett nytt utan använda det som finns :-) Min Budget är ungefär 2-4K. God Jul och tusen tack! Fråga på ifall ni undrar något!



Svar på inlägget: Köpråd ljudpaket. Jag kan ingenting.



http://www.pmshopen.se/audio-system-mx-165-plus/1472-0 http://www.pmshopen.se/gladen-m-12/1089-0 http://www.pmshopen.se/hertz-hcp-4d/451-0


http://www.stereospecialisten.se/sv/pro . 4125x.html http://www.stereospecialisten.se/sv/pro . -165l.html http://www.stereospecialisten.se/sv/pro . w300x.html Där har du ett riktigt prisvärt paket som kommer spela på stöddigt i din subba.


Vad har du för cd-spelare? GLADEN M eller RS-kit (995resp. 1495:-) 2 ark dämpmatta(1 till varje dörr) I övrigt efter vad du har för svar om cd. Pierre Pierre



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka