KÖPRÅD: Dieselbil upp till 200.000 kr?

Tjenare Dags att köpa ny bil. Har en budget på 200k och vill ha diesel eftersom jag pendlar 6 mil varje dag till jobbet. Gillar inte heller automat och helst en sedan. Har som ni har sett en budget på 200k och vill gärna ha en snygg och rolig bil att köra. Gillar teknik och finesser men det är inget måste (skärm, gps, aux osv). Vill ej köpa privat utan vill köpa av en firma då jag har en bil jag vill byta in. Är ganska okunnig inom detta område så hjälp skulle uppskattas enormt. Alltså:200.000kr budget Diesel Manuell Ska inte ha rullat allt för mycket (hur nu stor betydelse det har). Årsmodell 2010 och framåt. (Kommer ha den ett tag och använda som transportbil som sagt) Mindre viktiga:Snygg Finesser och teknik i "cockpiten" (snygg frontpanel helt enkelt). Vad har ni för tips? Tackar så hjärtligt på förhand.



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Dieselbil upp till 200.000 kr?



BMW 3-serie sedan. Kanske en 330d skulle passa dig. En trevlig 6-cyl dieselmotor med gott om kraft. Bakhjulsdriven (eller 4x4) och mysig att köra!


Okej, kan man hitta en bra som inte rullat så mycket för under 200k?


Absolut.


http://www.blocket.se/goteborg/Opel_Ins . =7&w=3 Ser helt ok ut bra utrustning, går billigt! de borde gå och pruta på ochså..


http://www.blocket.se/sodermanland/Lexu . 12&w=1 http://www.blocket.se/stockholm/Lexus_I . 12&w=3 Här ännu ett förslag på en manuell, sedan som är dieseldriven. 0.48 landsväg enligt EU cykeln. 0.56 blandad enligt EU cykeln.


Vad som upplevs som körglädje är så indivuduellt så jag länkar dessa som är en snål bekväm miljöbil som 2017 får sin första vägskattsinbetalning om 1182kr och enligt EUcykeln vill ha 0.39 landsväg och 0.45 blandad, nästan lika snål som en Prius http://www.blocket.se/alvsborg/Toyota_A . 12&w=3 http://www.blocket.se/uppsala/Toyota_Av . 12&w=3


http://www.blocket.se/halland/Volvo_S80 . 16&w=2 Här åker du gött å har lite olika finesser. Körglädje är så olika från person till person så går på vad jag tycker är körglädje i nåt man ska köra varje dag, jag gillar komfort.


Ser bra ut! Har den inte gått lite väl mycket?


http://www.blocket.se/jonkoping/Ford_Mo . 17&w=1






Nej för fan, aldrig ford


Finns både eluppvärmd framruta..dieselvärmare, och fåtal bilar har även kylda framsäten. ~ Köp då ingen Volvo efter 08, alla bygger på Fords bottenplatta så chassit är "samma" utom bromsarna bilarna med större motoralternativ.


Verkar som att Audi A4 verkar vara svaret på min fråga? Även även sugen på en Volkswagen CC. Tankar på dessa?


hade jag varit du hade jag kollat på en bmw 5 serie D, helt underbara att köra! till skillnad vad många säger så är dom billiga i delar om man jämför med andra bilar!


Åk och provkör!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka