Köpråd: suv/crossover

Tjena!!! Är dags för bilbyte igen och som vanligt när man läser på och googlar om modellerna så hittar man ju nästa bara de negativa med bilarna. Så är det nån som har erfarenhet av dessa? BMW x5 3.0sd -08 > Audi q7 3.0tdi Range rover tdv6 xc90 d5 2010 > Eller om ni har något tips på bil som är likvärdig? efter vad jag har läst och vad jag har provkört så är jag mest inne på bmw´n. Men tänkte ändå höra på era erfarenheter. Har lagt ett tak på 250.000, man vill ju ha ut så mkt som möjligt av bilen, presatanda, "ekonomi", säkerhet osv... Och standard kommentarerna som "vad ska du med en sån bil till? dom klarar ju inte terrängen bättre än nån annan fyrhjulsdriven bil" näe jag vet, ska ja ut i terrängen så tar jag min wrangler med 35¨ så det är lugnt. Trevlig helg på er!



Svar på inlägget: Köpråd: suv/crossover



Vad är en "Crossover"??? /Benny


En del menar på att de bilar jag har listat upp är crossover´s och inte riktiga SUVar, till skillnad från Escalade, suburban och gmc yukon. Men när jag skrev crossover menar jag typ xc70/60, bmw x3....alltså lite mindre suvar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka