Köpråd volvo s70 t5

Tjena som Rubriken lyder har jag gått å blivit lite små sugen på en volvo s70 t5! någon som har erfaranhet av bilen?.. körupplevelse osv?.. är de en bra bil?..



Svar på inlägget: Köpråd volvo s70 t5



Söööka går bra... http://www.garaget.org/forum/search.php . =446469258


eller inte ?---> Din sökning gav inga träffar.


Jisses..funkade finfint för mig? http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=180882 eller.. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=132593 eller.. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=59096 eller denna.. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=105331


S70 T5 ären fin bil! Kör själv en s70 2.5T -99 och hade innan en S70 T5 -99. O kan nämna att jag tycker 2.5T är trevligare med vridet i början som T5:an saknar Har även K24 turbo på min och den håller stabila 1 bar varvmätaren ut


Blev nått kans med länken men nu så...finns väldigt mycket att läsa om en mycket vanlig bil på detta forum.


Lyssna så den inte tickar, hört att de ska va vanligt. Har en s70t5, själv å har varit jättenöjd! Trevlig å köra, ligger bra på vägen å bra tryck i den! (: har insett att jag inte har råd å ha kvar den dock.. Dyra i drift.. Elr ja de beror på vad man jämför med.. S70 t5:http://www.blocket.se/vi/51186196.htm


Tveka inte, köp! Helt underbar bil! Dock dyr i drift om man är tung på gasen, men de hör ju till


fast 945 gl jag hade va betydligt törstigare! xD


Det är typ omöjligt om dom körs lika om det inte var någon grovt fel på 940:n.






Snittar 7,4L / 100km med s70 beräknat påfulltank och motorvägskörning. 12.8L / 100km blandat via färddatorn o då blir det mycket gasande! 945:an drog nog en liter milen oavsett körstil kändes de som. hade den två veckor.


Den 940 GL som farsan körde runt med tidigare låg på 0.74-76 liter milen, om jag minns rätt. Visst, han fiskör ju som den pensionär han är, men han kör för dens skulle inte klent heller.


Sjukt sköna bilar, kört många andra och man blir bara mer sugen på att köra sin egen då man sätter sig i andras bilar. Och då jämför jag inte med en sunkig gammal 740 med hål i sätena, jämför mot rätt hyffsat nya volvos, folka, mercedes och lite till... Bortsett från att min är smackdöd för tillfället så är jag toppennöjd med den!


okej .. så bra haha okej.. ja jo så är det ju.. billiga om man jämför med v8


får nog banne mig bli en sån då .. har fått många positiva svar här!.. haha ah men smakar det så kostar de.. och jag har ju rätt tung fot med.. men värt att testa iaf!


haha okej . haha har ju en 740 xD.. fast vinterhak dock.. köpte en seat med men inte nöjd å tror jag ska hålla mig till volvo faktiskt .. haha jaså vad är det som har hänt då da ?


S70 finns ju som AWD också. Förbannat roligt att ha, plus väldigt praktiskt.


jaha , okej låter gött


Om Gud visste! Ska göra ett ryck med den nu under jullovet så att man kan sparka igång den igen...


jaså det visste jag inte.. men dom är rätt ovanliga då? eller?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka