Köpråd GPS 2013/2014

tja.. ska skaffa mig en ny GPS.. sålde gamla Garmin som jag hade men några år på nacken.. vill ha en Gps med Europakartor.. ingen "västeuropa" minneskort TMC 3d / körfältsvisningar gratis uppdateringar.. blev lite missnöjd med min garmin.. tog ibland 10min att hitta GPS.. inte kul när man behöver den snabbt.. vad har ni för tipps.. samt ni som äger några kan ju skriva lite prislapp.. ja.. i krokarna runt 2.000:- vet att alla Androidtelefoner har gps appar osv.. (har det) men vill ha Gps vid sidan om.. tack tack



Svar på inlägget: Köpråd GPS 2013/2014



Garmin 3790t Finns nog dock inte i butik i sverige vad jag vet längre. Men den är överlägsen de mesta till privat och yrkesmässigt. Har kört med de flesta gps på marknaden. Och garmin är den med mest adresser, bäst vid postlådeadresser. Tar 2 minuter så har den kontakt, iallafall min. Hittar 99% av alla adresser jag söker på och då kör jag ändå ett par tusen människor per år. http://www.amazon.co.uk/dp/B003IKAZIQ/r . 1abd39de8f


Har nog kört runt 40-50 tusen mil på gps och enligt mig finns det enbart ett märke som fungerar bra och det är garmin. Dels så ritar den oftast bästa vägen, gör den inte det så är det väldigt lätt att "rita om" vägen. Väldigt smidiga och lättmanövrerade. Tyvär så är det ju som med all teknik, den slits ut. På tidigare jobb jag haft så köpte vi ny garmin gps varje år, köpte dom som kostade 1000-1200kr funkade alltid klockrent men efter ett år så brukade skärmen vara repig och andra konstiga buggar.


jo.. jag hade min gamla Garmin i ca 3år.. men till slut tog de för lång tid att hitta GPS men när väl den e igång då hittar den allt.. den har ju några år på nacken.. kanske bäst o satsa på en garmin igen..


Gör du rätt i! Köp en på extrapris för tusenlappen, känns det inte lika surt när den går sönder om 3 år



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka