Köpråd: vw passat variant cl 2,0 -95? eller opel astra 1.6 16v -00?

Tja! Jag är ute efter en vinter bil så är det någon här som har erfarenhet av VW PASSAT VAR CL 2,0 -95 (115hk) har gått 21k mil eller opel astra 1.6 16v 4d -00 som gått 24k mil. Vill veta nackdelar och om dom är värda och köpa eller om det bara är skit?



Svar på inlägget: Köpråd: vw passat variant cl 2,0 -95? eller opel astra 1.6 16v -00?



även om det tar i mot är nog astran en bättre bil en passat är nog rätt rötten sen blir den nog inte så där jätte rolig. hade en Vento med samma motor en 93:a helt okej motor men den var inte jättepigg i en vento en passat som är större blir den nog rätt död. sen rostar dom som h-lvete det gör förvisso opeln oxå men den är endå 5år nyare. en astra går garanterat billigare. min vento låg på 0.95 på E85 på motorvägspendling. skulle gissa på att astran hamnar straxt under 0.7l/milen blandad körning.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka