Köpråd : VW CC eller Passat CC

Tjenare! Nu är det så att farsan har tröttnat på sin Honda CR-V -07 och ska köpa en ny brukis. Vi har börjat kolla på vanliga Passaterna först men som det ser ut nu lutar det jävligt mycket åt en CC eller Passat CC. Bilen ska vara mellan årsmodell 2011-2013 och absolut inte gått mer än 7000 mil är ett krav. Vi har kollat på 170hk diesel motorn. Alltså en 4 cylindrig TDI motor. Bilen ska ha 4Motion och helst manuell låda. Denna kombination gör dock att det nästan bara finns bilar med DSG lådan och hittar man en manuell så är den snikutrustad oftast. Vi vill helst ha en fullutrustad bil. Vad finns det för nackdelar med dessa bilar och något värt att tänka på? Jag har skruvat en hel del på dom men vet inte några direkt vanliga fel men kan vara intressant att höra era åsikter. Men framförallt hur pass håller DSG lådan som sitter i dessa? Det är ju den 6 växlade lådan som sitter i de här och i modellerna med mindre motorn är det ju den 7 växlade och den är lådan som dom har haft stora problem med. Ja alla åsikter och erfarenheter om dessa är välkommna! Utseendemässigt är dom ju så jävla snygga! Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd : VW CC eller Passat CC



hur ser en vw cc ut ? passaten vet jag hur den ser ut


http://personbilar.volkswagen.se/sv/mod . &tc=cc Häng med i svängarna.. Passat CC heter nu mera bara CC


ofan där ser man


Förstår dig, Det är inte många som vet det faktiskt Bilen blev större succé än räknat så då skippade dom Passat namnet.


Yes, riktigt trevliga bilar faktiskt


Har ganska precis tagit ut en CC med DSG6 170hk och 4M som tjänstebil. Riktigt trevlig bil! Känns lika lyxig som den ser ut. All utrustning kanske inte behövs men kolla på dom med premium paket. Jag har dragpaket i min också med backkameran och den är mycket trevlig att ha då sikten bakåt innebär så lysande. Jag hade BMW 3-serien innan men det känns som att jag har bytt upp mig rejält. Kolla in standardutrustningslistan så syns det kanske att någon snikutrustad bil är det aldrig. adaptiv farthållare, aktivt chassi, bixenon-hel och halv är standard! Grym bil är det och jag är takhöjd efter mina 2 månader med bilen! Jag ville också ha manuell men manuell med 4motion fanns ej att välja. Sen är ju växellådan jättetrevlig ändå så inget jag stör mig på alls nu. Tvärtom faktiskt för ihop med den adaptiva farthållaren blir detgrymt bekvämt att pendla även när man hamnar i bilkö. Bilen kör sig självt och stannar tom om det behövs. Läskigt i början men nu är det helskönt Kunde inte gjort ett bättre val i denna prisklassen för min del.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka