KÖPRÅD saab 9-3 -03 och uppåt.

Någon?



Svar på inlägget: KÖPRÅD saab 9-3 -03 och uppåt.



9-3 -03 och framåt, eller ng9-3 som den kallas i Saab-kretsar, har den nya s.k T8 motorn. Helt nytt styrsystem och lider inte av dålig vevhusvent. Vissa modeller har haft problem med dåliga generatorer och dubbelmassesvänghjulet. Är även vanligt med oljeläckage vid en packbox som är ganska dyr att byta på saab-verkstad men har sett att det finns eftermarknadslösningar som inte kostar många kronor. Kolla runt lite på http://forum.saabturboclub.com, där finns massor med extremt kunnigt folk vad gäller just Saab.


Tack för tipset! ringde faktiskt på en 9-3 -03a för bara nån minut sedan och den va det bytt packboxar på så kan ju tänka mig att det är den då... ska genast kolla in det forumet!


Det kändes lite tagit ur luften, men vilket motor alternativ är det du kikar på? Aeron har ju MHI agg, dock 14T som är rätt liten, men bra kvalitet.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka