Köpråd Bil

Hejsan, nu är det dags för bil byte:) Prisklass 1-12000 Kronor alltså någorlunda prisvärd bil. ska ta under L milen, finnas körglädje och vad skulle ni köpa med dom här pengarna om ni inte hade en större budget än såhär?



Svar på inlägget: Köpråd Bil



En mindre bil, typ golf eller honda civic


Golf funderar jag faktiskt på, Hur känns en Civic?


ja golf eller civic hade jag med satsat på ... ska du ha lite kör glädje så försök hitta en gti eller vsi(?!? 125hk v-tech)


Golfen, Är den dyr i skatten om man tänkt köra Diesel?


skulle gissa på runt 5000 ... har en passat 1,9tdi den kostar 5600


då blev det för dyrt för mig , far och kollar på en Golf GTI imorgon återkommer imorgon


tänk på att de betalas var fjärde månad, så man får inte allt i en klump summa som man får på bensinare kan vara var tredje månad också, inte riktigt säker


"ESI" "VTEC"


tackar






civicen känns lätt och rolig, mycket varvilliga motorer. "värstingen" heter vti - varvstopp på typ 8200 om jag minns rätt, går riktigt bra eftersom den har så låg vikt. Även väldigt låg förbrukning, typ omöjlig att köra på över 0,7.


Inte omöjligt Nog snarare snålmodellerna man kan säga det om. Sen finns det väldigt många civic modeller att välja bland och är rätt olika i prestanda och väghållning. Högst personligt val exakt vad man är ute efter där. En civic(92-95) VEI eller DX är att rekommendera om man ska ligga under halvlitern


Peugeot 205 GTI eller BMW 316/318?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka