Köpråd:Vinterhjul till S40N

Hej Hej! Jag ska köpa några vinterhjul (ska bara använda de en säsong sedan ska jag köpa in några 17" är det tänkt...Anledningen till att det inte händer nu är för att jag under sommaren varit på 3 resor och om 2 månader ska till thailand - Inte jättemkt klirr i kassan alltså:) ). http://www.blocket.se/trelleborg/Bra_vi . 11&w=2 Tänkte mig de vinterdäcken men är lite osäker om de passar min s40n 2011. Et43, som jag förstår det, passar s60/v70 men min s40 får jag inte riktigt grepp om, därför ber jag om er hjälp.



Svar på inlägget: Köpråd:Vinterhjul till S40N



Du kommer behöva navringar och dom kommer hamna lite långt ut, men i övrigt bör det väl fungera. Fast jag hade nog letat efter däck på fälg som passar din bil från början... //Brådhis


Jo försöker göra det men inte mkt ute:) Kanske får lägga ut en 5k eller nåt för att få de som jag vill ha.. Får se hur det blir med sparkassan. BTW. Var kan man köpa navringar , blir det som en adapter ?


Alla däckhandlare säljer dessa. //Brådhis


Då kollar jag upp det, tack för snabba svar! Men jag ska hålla mig till v50/s40n kanske s60 fälgar?


Jag tycker nog du skulle hålla dig till fälgar som är avsedda för bilen (V50/S40N) för att slippa hålla på med navringar osv... //Brådhis


Då gör jag det:) Tack för svaren brådhis!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka