Köpråd om Toyota Celica

Tjena jag tänkte åka kolla på en Toyota Celica nu i helgen, har lyckats pruta ner den till runt 7000kr. Den är nybesiktad men ej skattad, samt lite byten på delar etc har gjorts nyligen. Det jag tänkte är vad ska man kolla efter? (mitt första bilköp). Har en budget på ca 10000kr så denna passar mig väldigt bra.



Svar på inlägget: Köpråd om Toyota Celica



Rost (sparklådorna, dörrarna, framskärmar) Har den popup-lampor och är låsta i uppfälltläge får du räkna med att elmotorerna sagt upp sig (vanligt problem vad jag förstått på Celicor). Kolla motorn och känn hur den beter sig, oftast är de rätt hårt körda.


Som ovan skriver. Kolla även när kamremmen är bytt. Angående grodögonen som brukar dom gå sönder för att folk te.x på vinter fäller upp dom när det är fullt med is och snö runtom. Min röda är tillsalu btw;)//Jonsson



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka