Köpråd: kombi för 20-50000kr

körkortet närmar sig och jag ska investera en första bil, kommer dra en del släp med bilen främst vintertid, så fyrhjulsdrift är väl att föredra? vill i alla fall inte ha framhjulsdrift! över 150 hk så man inte tappar körglädjen men ändå med någorlunda soppaförbrukning. kommer väl kanske köra 2000 mil per år, då passar väl en bensin. ska vara en manuell. kollat en del på audu a4 1.8ts runt -00 men framvagnen på dom verkar ju vara kass och audi är väl dyra äga med dyra reservdelar?



Svar på inlägget: Köpråd: kombi för 20-50000kr



Audi är inte dyrare att äga en än någon annan bil från den tiden.


BMW E39 överensstämmer väl med dina krav och kan kanske vara ett värdig alternativ att överväga?


Subaru Legacy?


Subaru legacy/ outback ! mycket bil för pengarna med konstant fyrhjulsdrift.


hur är driftsäkerheten på bmw:s? svårt att hitta en fin i min prisklass? vilken ska man satsa på? finns inte allt för många som har dragkrok, vad skulle en montering kosta? kända fel?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka