Köpråd Baslåda.

Har nyss införskaffat ett slutsteg (http://www.hifi-tower.co.uk/Magnat-Edit . _i9375.htm) och tänkte fråga er erfarna här om vad jag ska skaffa för baslåda till detta steg. Så som jag har förstått det så lämnar det 225wrms i 4ohm och 350wrms i 2ohm. det har 2 stycken + och 2 stycken - utgångar, menas det att det kan användas till en låda med 2 st baselement? lämnar det isåfall 2x225wrms i 4ohm?` Har tänkt lägga runt 2000:- och har kollat på denna http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . 2-tum.html samt http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . -lada.html tackar i förväg för tips!



Svar på inlägget: Köpråd Baslåda.



Att steget har dubbla plus och minus på högtalarutgångarna är bla för att underlätta inkoppling av flera basar eller bas med flera talspolar, men uteffekten är fortfarande samma (dvs 225 WRMS i 4 Ohm och 350 WRMS i 2 Ohm).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka