Köpråd: bil för max 160k

Är inne i bilbytartankar och söker efter en bil för max 160k. Är ganska fäst vid BMW men det kanske är dags att prova på nått nytt? - Den ska inte ha rullat för mycket - Minst 180 hk - Sedan/halvkombi - Från 2006 och uppåt - Inte allt för dyr att köra (har en tung fot...under litern per mil stadskörning vore bra men jag kanske kan göra undantag) - Bensinare - 0-100 helst under 7,5 (inget måste) - Manuell Ju billigare bilen kostar desto mer intressant blir den, stort plus om det är under 130k. Kanske inte så många bilar som uppfyller dessa kriterier men tips mottages ändå...jag kommer bara på Skoda Octavia rs2 samt Golf mk5 GTI som jag tidigare varit inne på att skaffa men det är något som hindrar mig från dessa bilar även om jag fått höra mkt positivt om dom. Nån av er kanske kan motivera mig att ge de ett försök?



Svar på inlägget: Köpråd: bil för max 160k



Kolla in min skoda vet ja;) Snabb, snål o billig i drift. Rullat under 10000 Mer än 180hk Sedan 2006 Bensin 0-100 under 7,5 Manuell Så jag uppfyller dina krav.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka