Köpråd: Vill ha en tystare ljuddämpare, vilken ska jag välja

Hej jag har skaffat en Mitsubishi colt 95a med modifierat avgassystem och en brötig slutburk på. Jag tycker den låter alldeles för mycket för att vara behagligt att åka längre sträckor med den. Bilen är lite stylad med kjolpaket och grejer och jag vill gärna ha ett något sportigare ljud än orginal dämpare men ändå mycket tystare än brölet man får från denna burken med typ 120 mm utblås. Jag har läst att ovala burkar ska dämpa bättre än runda, tror ni att tex den här skulle göra det betydligt tystare men ändå lite sportigt eller vad rekomenderar ni? http://sportstolen.se/ljuddampare-med-d . -6012.html Annars har jag tänkt på att skaffa en bättre begagnad originalburk med ett snyggt styling ändrör på men vore kul med lite lägre sportigt sound. Budgetten är väldigt låg eftersom det är en gammal billig bil.



Svar på inlägget: Köpråd: Vill ha en tystare ljuddämpare, vilken ska jag välja



vilket jävla utblås det där, måste mullra på som satan. ''Annars har jag tänkt på att skaffa en bättre begagnad originalburk med ett snyggt styling ändrör på men vore kul med lite lägre sportigt sound.'' du sa det själv, ett ändrör kan faktiskt ändra ljudet lite grann, sen kanske du kan montera ett sportluftfilter? Häftigare sugljud när du gasar. Men den där dämparen som du länka till var ju jävligt billig, snygg också hade nästan tagit den tror jag



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka