Köpråd, Fälgar till vit BMW F30

Tjenare allihopa! Skulle behöva köpråd på fälgar till en BMW 320 F30. Har kollat runt lite på olika sidor och även pratat med kompisar om vilka fälgar som skulle passa till bilen. Bilens färg är 'alpinvit' som det så snyggt heter och jag hade tänkt mig svarta fälgar, men är öppen för förslag! Jag har kollat runt lite själv och även fått förslag att jag ska sätta dit Ocean Deep Black (hade tänkt mig 19") Men jag tycker det är svårt att se om fälgen passar med färgen på bilen. Det fanns någon hemsida där man fick byta fälgar som man ville till bilen men jag kunde av nån anledning inte se bilen i min färg då! Har försökt googla fram hur dom (Ocean Deep Black) skulle kunna se ut på bilen men de har ja inte lyckats med. Så kom gärna med förslag! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd, Fälgar till vit BMW F30



Skulle kunna fungera med dom fälgarna - men kommer att se illa ut med bara 19" då. Satsa på minst 20" om du ska ha fälgar med kant. Ett par fälgar är nya BMW M5 fälgarna som ser riktigt najs ut på F30. Jag har en uppsättning till salu lustigt nog PM för mer info. Mvh



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka