Köpråd: Fräsch bil som släpper ut >120g co2/km AUDI/VOLVO/PEUGEOT

Hejsan, Som topic lyder efterlyser jag en bil som har utsläpp som understiger 120g co2/km då jag får X ersättning från jobbet pga en "klimatsmart" bil. Det jag efterlyser är en bil som har:- Diesel - Automat - Kvalitet (både gällande reparationer och interiörskänslan) - Maxpris 230 000:- (gärna runt 200 000:-) Viktigt men inget krav:- Bluetooth för uppspelning av musik (gärna via nav. knapparna på ratten) - Bra ljudsystem - Dragkrok - Stor & tydlig display De bilar jag har kollat på är AUDI A4 Avant, Volvo S60/V40 drivE samt Peugeot 508 eHDI. Smaken är ju som baken gällande designen men det viktiga för mig är att höra era åsikter, vilken bil skulle ni valt och varför? Körkänsla, kvalitet, "vad som är vettigast kontra prisat på max 230 000:-" etc Motivera gärna!



Svar på inlägget: Köpråd: Fräsch bil som släpper ut >120g co2/km AUDI/VOLVO/PEUGEOT



< = Mindre än > = Mer än /Benny


Passat kanske. Lite osäker på om den finns med automat o fortfarande är miljöklassad.


Var oxå tvungen o tänka dubbelt..


Med dina krav o din budget: Volvo S60/V70 DRIVe! Kan bli svårt o hitta en "fin" bil som släpper ut så lite.. BMW har massa underbara dieslar, men inte med så låg co2 o till det priset!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka