Köpråd! Bil för max 12k

Hallå där alla motorfantaster vänder mig till er för att få lite tips av de som har mer kött på benen än vad jag har för tillfället;) säljer min bil inom några veckor och är då sugen på en bakhjulsdriven bil Kollat mycket på Bmw och endel Mercedes. vad jag söker *driftsäker *Bränslesnål så gott det går i denna prisklass *billig att äga billiga reservdelar är också ett stort plus Har ni andra förslag så skriv det men helst bakhjulsdrivet om ni inte får en pang idé på en framhjulsdriven bil. tacksam för svar:)



Svar på inlägget: Köpråd! Bil för max 12k



När de gäller mercedes så rekomenderar jag nog w202. Lite av en gubbstämplad bil så finns en del fina bilar ute till bra pris. Tycker även delarna är ganska billiga även hos mercedes själva. Dom mindre bensinmotorerna går helt ok men är inga raketer men dom går billigt i stället Morsan åkte ca 8000 mil med sin och fick byta en lmm och en vattenpump. Så klart lite bromsar och slitdelar men de får man nog på alla bilar i den årgången. Se upp med rost bara de är ju en mercedes man bör öven kolla så den går rakt och stadigt på vägen då bakvagnarna brukar kunna vilja bli vingliga. Avhjälps med en sats nya stag och bussningar. Ca 2500kr + hjulinställning. Försäkringen på min kostar mig ca 7000kr om året helförsäkrad. Kille, 25år och bil på boendeparkering i liten stad. Mvh pucken



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka