Köpråd: Rolig projektgrund

Tjenare alla bilfantaster! Är på jakt efter en (väldigt) billig bil och rolig bil att ha som projekt. Har kollat runt lite och är sugen på en bakhjulsdriven bil men problemet är att hitta en billig. Vill INTE ha Volvo eller Mercedes,vill sticka ut lite mer. Är en riktig japs älskare men eftersom att dom äldre/billiga japsarna är för det mesta fwd så lutar det mer år opel omega eller kanske ford scorpio men problemet med dessa är bristen på eftermarknads delar. Så om någon som är lite mer erfaren har lust att ge lite tips på bilmodeller och/eller vart man kan få tag på eftermarknads delar så är det mycket välkommet. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Rolig projektgrund



Du har pm


Nissan 200sx s13?


Det hade nästan varit det ultimata då det finns sådana för ca 10000kr (dom behöver givetvis lite arbete men det är ju det jag är ute efter) problemet är att det inte finns någon som ens är hyffsat nära där jag bor och att köra genom halva Sverige med en bil på släp låter ju inte jätte lockande



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka