Köpråd: ''Sommarbil'' Coupe eller cab! max 50k

Någon som vet vad man ska köpa?? Har tittat lite på bmw e36 cab men jag är inte helt säker! Finns kanske någon amerikansk rolig bil i den prisklassen? Är öppen för förslag! Alla modeller mottages:) MVH



Svar på inlägget: Köpråd: ''Sommarbil'' Coupe eller cab! max 50k



En bmw e36 328i med m-sport paket är ju inte helt fel


SLK Miata MR-2 Stratus Z3, finns i trosa Camaro V6 Barchetta Peugeot 206 MGF, mittmotorbil med mkt charm. finns en uppsjö med bilar utan tak, om du specifierar mera vad du är ute efter kanske det går att få ett snävare urval.


Vilka kriterier handlar det om? Litet, snabbt, välutrustat, stort, bekvämt, snyggt, ovanligt?


Gamla Supran som man kan plocka av taket på.


ganska välutrustat, ingen småbil:) ingen 4 cylindrig. bekvämt får de gärna vara:)


Firebird/ Camaro V6 med T-top är en kul och bekväm bil, kul på sommaren med rutorna nere och luckorna i skuffen.


De kan ja tänka mig:) går dom v6orna nåt? eller är dom bara slöa å dricker mycket soppa? Skulle gärna vilja ha lite info om dom:)


Dom är väl inga raketer men ganska pigga ändå, framförallt går dom fint med ett skönt ljud. Den jag hade fick jag ner till 0,7 vid lugn körning, den hade manuell låda. Min var en -94 så den hade 3,4 V6:an. Många ratar ju V6 modellerna men ärligt talat så skulle jag köpa en likadan igen, v8:or är överskattade.


Personligen skulle jag rekommendera nått i stil med honda, själv har jag fastnat för civics-integror-preludes..accords.. fina bilar! sportiga och tajta som är pigga och roliga att köra:)






Vi har en sådan till salu...en estorilblå som är individualutrustad och få ägare...och självklart superfin


Honda Del Sol kanske ! min är till salu


I den prisklassen har du nog redan hittat det mest intressant, E36



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka