Köpråd sportigare bil för ca 20000kr

Tja är sugen på en lite mera sportigare bil typ en Coupé bil eller liknade för max 20.000kr den ska se sportig och se ut som att den går hur fort som helst gärna något med turbo men inte något krav ä. Bara den har mera en 125 hästar tackar för svaren man snart kommer få



Svar på inlägget: Köpråd sportigare bil för ca 20000kr



Köp en Eclipse . Ser både sportig o snabb ut??


köp en civic med en jättestor vinge, ett "coolt" kjolpaket och glöm för fasen inte att den måste ha japsdämp, helst från biltema. då kan du glida runt som en riktig Ricer!


Celica Gti?


Honda CRX sohc vtec


Golf VR6?


bmw 325/328 coupe?


200sx s13


Tackar för alla förslagen ska spana lite på blocket om jag hittar något Celica gti var en frän bil. Vad ska man titta lite extra på när man är och prov kör?


Bmw 325Ci helt klart! Celica rostar och har riktigt kass komfort, detta av egen erfarenhet.






Saab 9-3 Aero Cupé


corrado gärna en vr6 dock svårt att hitta fräscha eller en bmw 325ci, dock inte lika "sportig" en 200sx för de pengarna kan du mer eller mindre glömma, celicorna är fina bilar men väldigt opersonliga och platta i karaktären civic är roliga bilar med rätt motor ! ser inte så jätte sportig ut men pigga som tusan en saab hade jag inte ägt ens om jag fått pengar för det.


för dom pengarna bör du kunna få tag på fiero mr2 gammel supra 300zx någon kitcar budget porsche prelude camaro eller så tar du någon hink (typ pv/amazon/billigt från usa/eller annat du får tag på) rollar den svart, sätter 3tum utan dämpare hela vägen, ställer kam/tändningen lite fel, riktigt breda bakdäck och tejpar fast något kromat på huven så tror folk att du har 700+ hp



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka