KÖPRÅD: Honda Civic VTI 1992

Hej. Är på väg att köpa en Civic VTI saloon/sedan årsmodell 1992. Istortett original. Endast lite luftfilter avgassystem som är lite bytt. Även stereo och ljudsystem. Går bra och är nästan rostfri. (Svetslagad). Delvis omlackad halvdant gjort men ser bra ut i helhet. Det jag undrar är vad skulle ni betala för en sådan? När jag fått endel svar så kan jag berätta vad jag får köpa den för. Det är alltså 160hk motorn. Tack för snabba svar! /Ludde:D



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Honda Civic VTI 1992



Hur många mil har den gått?, tänk dessutom på att sedan.modellerna ligger lägre till i värdet än Hatchback som exempel. Dricker motorn olja?


Drar lite olja. Inte mycket enligt tidigare ägaren.. Har rullat cirka 25.000


Har den gått såpass så kan han inte begära hur mycket som helst. Om den nu inte är i skitbra skick. Jag skulle gissa på runt 22-25k Ljudsystemet kan säkert öka priset men inget som höjer värdet om man ska vara ärlig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka