Köpråd coilcovers.

Hej Garaget! Har en audi a3 1,9 TDIS -00 Behöver byta min bakre dämpare och tänkte då köpa ett kit och byta runt hela bilen istället. Är coilcovers något att ha eller ska man köra på orginal? Samt om ni kunde ge förslag på coilcovers eller dämpare i rimlig prisklass. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd coilcovers.



TA-Technix,JOM o allt vad de heter är lågprissegmentet. Har de på min bruxis, en Passat. Hårda, stumma. Helt OK med last i bilen. Verkar hålla bra (suttit på i över 4000 mil). Har de på max-höjd vilket är en sänkning med ca 3-4cm. D2,K-Sport,XYZ,BC mfl... Mellanprissegmentet. Prisvärda, ställbara i "dämpningshårdhet", bibehållen fjädringsväg vis sänkning. Går attt behålla originalhöjd på bilen. Har K-Sport på M5 E39, D2 på M3 E36 Bilstein,KW o några till: Det "bästa", ja om du inte vill ge uppåt 50-70" för dämpare. Högkvalitet, utprovade. Min åsikt: Mellanprissegmentet är i många avseenden snudd på lika bra som KW, Bilstein, men i regel med fler inställningsmöjligheter, o de är dessutom prisvärda. Om din Ådi är en bruxis som du inte vill lägga mer flis på än nöden kräver så funkar det med lågprissegmentet, men det blir stötigt. Ett alternativ är att köpa nya originaldämpare o fjädrar på ebay.de, du kan klara dig på under 3000 (inte Ådi originaldämpare kanske men "märkesdämpare" iaf...)


Ebay är de som gäller !



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka