Köpråd. Vilken bil stämmer in på våra önskemål?

Vi letar ny bil. Max 100 000kr Bränslesnål, helst Diesel. 0,7-0,8 Stadskörning, helst inte mer. Ska kunna dra en liten husvagn Inte 1,6, lite mer hk Automat Kombi el SUV Några tips?



Svar på inlägget: Köpråd. Vilken bil stämmer in på våra önskemål?



http://mobil.blocket.se/goteborg/Hyunda . 13&w=2 Vet inte vart du bor men dessa är mycket bil för de pengarna.


I Norra Skåne bor jag. Drar inte santa feen väldigt mycket? Det har jag alltid fått höra, men får kanske kolla upp den igen


Passat? http://www.blocket.se/vasternorrland/VW . 14&w=3


Jo v6an är törstig men dieseln brukar gå å köra snålt


Hur många mil? Årsmodell? Men dessa kan väl vara två alternativ? http://www.blocket.se/vi/46887964.htm dock 1.6L motor Eller http://www.blocket.se/vi/45724810.htm Tror att ceed'en är ok köp om du vill ha en billig bil.


http://www.blocket.se/stockholm/BMW_320 . 20&w=3 finns bara ett riktigt bra val i denna klass och det är en sån jag länkade löjligt låg skatt och löjligt lågförbrukning och är billig att äga


Helst 06 och uppåt om det är möjligt och gärna så lite mil som möjligt men beror inte det på bil. Känns som en volvo kan få ha gått 20 000 mil men det är mycket för vissa andra. Men jag kan inget om bilar *S* Detta är bara vad jag hört.


Helst vill vi ha en SUV men jag hittar ingen i vår prisklass som inte drar så mycket, min Rav 4-03 automat drar, 1,2 i staden och det är för mycket. Vill ha en snålare att dra husvagnen med. Verkar som att ni nämner de som vi själva sett lite på Passat, Mondeo, men vi gillar även Volvo v50, men den drar 0,9 diesel, automat i stad, vad kan den då komma upp i med husvagn?


mb eklass cdi 4 el 5cylindrig



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka