Köpråd av svets

jag har insett att jag behöver köpa mig en svtes...så nu till er alla vad ska man köpa och vart köper man en svets... har kollat runt på blocket men blir inte klok på annonserna...så hoppas någon här kan hjälpa mig så jag kan finna en billig ,bra och lätt svets för att svetsa bilar å lite hobby saker



Svar på inlägget: Köpråd av svets



MIG är att rekomendera helst 3-fas 180-200A och självklart skyddsgas. Finns svetsar hos typ jula mfl som säljer MIG som är gaslösa- bara skit enligt rykte. ESAB, Kemppi är tydligen rätt bra märken. Verkar vara lite så att man får det man betalar för. Håller själv på att jaga svets och detta är vad jag har snappat upp


oki, men frågan är vart i vilka affärer kan man köpa en sådan svets..


ESAB är bra grejer, dom finns att köpa på jula...


Verktygsboden, svedol tex


Migatronic är också bra


Köpte en jula svets, 990:- nersatt fr 1690:-, 2-fas med flusstråd, mot allas råd o avskräckande varningar. Har svetsat nya sparklådor, till det har den fungerat över förväntan, så ska man leka hobbysvetsare så verkar den duga, iaf för mej. Duger knappast att driva en svetsfirma med.


Kan bara meddela dig att jag själv har en mellanpris svets från biltema, körde den med fluss under en längre tid, svetsar inte så mycket. Men efter ett tag köpte jag mig en begagnad gastub och vanlig tråd. Jag kan säga att jag kommer ALDRIG svetsa med fluss igen. Fogen blir sjukt fin, det bubblar inte och sprutar inte så mycket. Och det blir tätt, med flussen är det i stort sett omöjligt att få en fog tät.


http://www.jula.se/mig-svets-origomag-c141-210045 Denna köpte en polare för en två somrar sen och vi är helnöjda med den, kan verkligen rekomendera den, samt att köpa en 5L gastub med klocka för dom små tuberna som man få med räcker i två tre dagar och är värdelösa i min mening, värd att kolla upp iaf.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka