Köpråd! Mercedes w140!

Hejsan. är ute äfter en mercedes w140. har lite funderingar på om det är nå speciellt man ska tänka på. Vet redan att de kostar att äga och tanka en men de är täckt, tänkte mest om saker som kan strula etc. BTW har nån en fräsch w140 så är Jag mycket intresserad. skicka PM isf Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd! Mercedes w140!



som på alla MB kan det förekomma rost. maskinellt brukar dom knalla obekymrat på. undersök samtliga elektriska funktioner, brukar inte strula nämnvärt men modellspecifika delar kan kosta en slant om det inte hittas begagnad del på skroten. tung bil, framvagn kan vara sliten om den körts långt eller lite tufft. Sköna slädar, tror inte du blir besviken på den. Lycka till med köpet av -elefanten- en framtida klassiker.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka