Köpråd Mercedes C200 CDI Avantgarde + AMG paket

Hej!! Jag undrar vad som skall medfölja i Avantgarde och AMG paketet. Alltså vad som gör det så unikt. Bilen jag funderar på att köpa har 16" fälgar och vad jag vet ska det vara med 17 eller 18" för att fylla de olika paketen. Är det något jag bör klaga på eller är det normalt att paketen inte är fullutrustade med det de ska ha? Tack för hjälpen.



Svar på inlägget: Köpråd Mercedes C200 CDI Avantgarde + AMG paket



vad är det för årsm på bilen?


Vad jag vet så går det inte att välja bort större fälgar från AMG-paketet, från W203 (vet inte med tidigare modeller) så är det 17" eller 18" som gäller.


Okej så det är alltså falsk marknadsföring skriva att bilen har avantgarde paket och amg paket och sedan inte uppfylla de kraven. Det är en 2010 års modell.


Har någon en lista på exakt vad som ingår i avantgarde och amg paketen?


bra fråga.. snabbt titt på en avantgarde är annan grill.. samt ex alupedaler.. stolar..blåa rutor mm..mm.. men de skiljer alltid lite Alt lm du går in på www.mercedes.se o sen på bygg egen bil.. då kan du se info på alla paket


Gå in på Mercedes.se och konfigurera en Avantgarde C-klass med AMG-paket. Tillvalen på C-klassen har inte ändrats särskilt mycket de senaste tre åren (det är fortfarande samma generation).


Min nya kärra! Den ska trimmas, byggas ljud och lättare styling, med andra ord, allt ska ändras !


Ska bli spännande att följa, pren lagd och 5p får du oxå...


Tackar tackar ! kollat igenom ditt 2012 års projekt säker 10 gånger, du är en galen inspiration !






Tack, alltid kul om man lyckas inspirera någon... händer inte ofta...


"allt ska ändras" kan det bli bättre


Nu när man har en ordentlig bil istället för den gamla 740, så är man ju lagom taggad till att få den som en utställningsbil till slut


Absolut! kommer du behålla på xc-stuket lr blir det v70 av den?


Som planerna är nu så blir de behålla xc stuket då det är ganska ovanligt, men får se vad man får för ideér nu framåt ;D


Tycker jag du gör rätt i.


Klart du ska behålla XC-stilen...


Förra helgen blev de att flytta in baslådorna från min 740 till denna kärran! vad tycker ni? så mycket bilder som möjligt eller de blir bara jobbigt? Fick slita ut mittkonsolen för att gömma sladdarna från stereon till slutsteg och för alla laga cigg uttaget Fick trycka in ett fack för att orginalstereon icke har uttag för slutsteg och hade ingen dubbeldin stereo men de kommer så småningom ! ;D lite kabeldragning och ut under bagaget 1 st flickvän och 1 st jävligt duktig stereopillare till polare (keffouffe här på garaget) !


ja de blir antagligen så, annars köper ja en v70 också haha !


Härligt att se, snyggt jobbat... känner igen en del. Jag drog min kablar i kabelkanalerna vid tröskellådans insida Tänk på att inte lägga slutsteget direkt på mattan bak, det blir för hett, jag gjorde en "konsoll" som jag ställde under med en höjd av ca 2 cm...






har du reservhjulet kvar ? det är ganska tight, du har ingen bild på din "konsoll" ? jag tänkte göra något, men vet inte alls hur ja ska göra för att få det så bra som möjligt


Jag har reservhjulet kvar, kan fixa en bild...


Hade varit jättesnällt om du kunnat det !


Igår var de röd dag så hade lite tid att pilla med bilen blir mittkonsollen ikväll antagligen ! Såhär gjorde jag! under foliering Klart ! blev inte riktigt 100, blen någon liten bubbla å så. så ska göra om den någon annan dag.


Trodde det skulle bli mörkt med svart kolfiber, men blev riktigt snyggt...


Tackar! blev jäkligt nöjd själv faktiskt


Blev lite foliering av "nedre" mittkonsolen med min hjälpsamma flickvän ;D Början.. flickvännens nagler var jävligt praktiska! jävligt nöjd RIKTIGT nöjd faktiskt! för att va första gången man själv ger sig på något sådant övre delen blir foliering inom kort! något tips på hur man kan göra med växelspaksknoppen?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka