Köpråd: Chevrolet C10 Pickup

Hej! Lite nyfiken på denna bil, årsmodell slutet på 60-början på 70-talet. Bensinare med V8. Hur är dessa att äga? Är delar lätta att få tag i? Hållbarhet på motor och drivlina? Fyll gärna på med alla era åsikter för er som har koll



Svar på inlägget: Köpråd: Chevrolet C10 Pickup



Antar att det är en 67-72 modell? Rost är väl det överlägset värsta på dom, kan rosta typ överallt. Kika under instrumentpanelen och kolla om friskluftsintaget är upprostat. Annars är det väl bra bilar, lätt att få tag på delar till bra priser. Kika lite på cheva 67-72 forumet i usa, mycket nyttigt där.


Tack för tipset, lite svårt att hitta någon sorts "köpguide" där dock..Visserligen är inte min engelska den bästa heller Vart köper man delar lättast?


Rockauto har mycket delar. Men alla större firmor som säljer till usa bilar kan fixa en hel del till dessa, och mycket är ju lika i pickup och suburban.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka