Köpråd: Billig familjebil

Total novis söker hjälp med att hitta en billig familjebil. Pris: Så billig som möjligt max 20 000, helst billigare. Vi har taskig ekonomi och desperat bilbehov. Krav: * Rymlig, ska rymma fyra ungar i bilbarnstolar (tre framåt, en bakåt) egentligen är det ju minibuss eller MPV som gäller då om man ska rymma hela familjen, men är det ju relativt sällan åker alla så en vanlig bil borde fungera. * Bra plats i skuffen då det ska transporteras hö, spånbalar och kaniner * Helst dragkrok * Automat, har bara automatkort.



Svar på inlägget: Köpråd: Billig familjebil



Mitsubishi Spacestar är det ända alternativet jag kan komma på, drag och automat kan vara svårt men de finns automater! Kamremmen byts vid 10 eller 12 tusen mil, minns ej. Gasspjället bör vara bytt, känslig punkt! Ford Galaxy/VW Sharan/Seat Alambra finns också, lär vara svårare att hitta en automat till de priset dock.


Vet inte riktigt vad du är ute efter men en saab 9-5 är att rekomendera årsmodell 99-02 är hyffsat billiga på blocket.


En Volvo 940 i bra skick är ju relativt rymlig och pålitlig. Problemet är att med automat lär den dra soppa så in i baljan. Toyota Camry. Grymma bilar faktiskt, och de är stora i kombimodell den som kom -93 typ.


Ja jag har förstått att det är svårt att hitta minibuss i den prisklassen som uppfyller kraven. Det är därför jag även kollat lite på kombi som en kompromiss. Visserligen ryms inte en familjemedlem, men det är inte så jätteofta vi måste åka hela familjen.


http://www.blocket.se/sodermanland/Opel . =7&w=3 bra exempel helt okej bil.


Men typ nått sånt. ;-)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka