Köpråd Saab 9-5 Sedan vs. 9-5 kombi

Tjeena Står och överväger 9-5 Sedan mot 9-5 Kombi, Bilen kommer bli min första och undrar lite vilken av dom ni skulle rekommendera? Det är Aero eller 2,3T som gäller förstås Det som talar för kombin är att om det bli en sån så kommer jag nog att smacka på riktigt mörk toning och extra hajfenor och extraspegel, dock inget blåljus så inga moralpredikningar om det tack Sedanen känns mer lockande just för att den inte är kombi, dock finns det knappt några sådana i närheten som är lite vetiga Edit: Budgeten är max 45-50k



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9-5 Sedan vs. 9-5 kombi



Vill du ha så ny/ fräsch bil för pengarna som möjligt och inte har några preferenser åt vare sig det ena eller andra hållet, inte behöver utrymmet osv så hade jag satsat på en sedan. De är väldigt mycket mer svårsålda än kombin, så du får ett nyare och fräschare ex för samma pengar. En 06/07 eller t o m 08 är inte omöjligt. Kombin har ett par nackdelar kontra sedanen, och det är att den sliter bakvagn, närmare bestämt bussningar och stötdämpare, vilket i sin tur snabbt sliter ned bakdäcken om oturen är framme. Måste du köpa bil precis just idag? Det känns som om man ofta gör en bättre affär om man har lite is i magen, kollar av Blocket några veckor och sedan slår till snabbt när rätt bil kommer ut.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka