Köpråd: BMW 3 serie coupe vs audi A5 coupe

God dagens på er! Som rubriken lyder så är ja i bilbyte tankarna..och har tittat närmare BMW och Audi..coupe båda två.. Fördelar vs nackdelar? Båda är sjukt snygga. Dock ligger ju BMW i topp med förbrukning vilket spelar roll..(äger en 118d -08).. Hade tänkt att det blir M paketet vs typ S-line Släng upp era tankar och idéer och gärna lite erfarenheter så det underlättar i bilköpet.. Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 3 serie coupe vs audi A5 coupe



Bmw ligger topp i pappret men i verkligheten dricker den mer, läste i något nummer av Automotorsport att det fifflas rätt fint med tyska bilars förbrukning. De kom fram till att Bmw i genomsnitt dricker runt 30%+ mer. Audi var inte mycket bättre på den fronten. Har kört båda, hade nog valt E92an med M paket före en A5 med S-line. Enda gången jag hade tagit en A5 före är ifall den var faceliftad och Quattro. Men de är dyyyyra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka