Köpråd Chevrolet Cruze.

Har spanat länge på Ny bil och såg igår tvreklamen för Chevrolet Cruze och gillade det jag såg och priset var helt okej med men min fråga är då är Chevrolet någon bra kvalitet?för man kan ju får en helt ny kombi för under 150,000?



Svar på inlägget: Köpråd Chevrolet Cruze.



de är ju en daewoo med cheva märke men de visste du kanske. Man får väl va man betalar för helt enkelt men kan säkert va en ok bil om man inte har jättestora krav. Åk till åf o prova en väl


Jo tanken fanns där att det var en daewo och då är den väl gjorde i typ Taiwan?


Vill du åka Cheva ska du köpa en Cheva och inte en Taiwanbil med ett Chevamärke på. Det är min uppfattning. /Benny


Exakt. Men en positiv sak med Cruze är att den har plåtkaross, något som alla riktiga chevor har.


Det är väl kanske en bra bil men man ska väl inte köpa den för att ha en cheva om man säger så. Cheva är bra bilar, men det där är ju liksom ingen sån egentligen.


Här har du lite fakta och tester av Cruze. http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Cruze http://www.vibilagare.se/alltom/Chevrolet/Cruze http://www.teknikensvarld.se/chevrolet/cruze/ http://www.google.se/search?hl=sv&r . CE8Q1QIoAA Är säkert ett bra transportmedel med god ekonomi, det är i regel samtliga moderna bruksfordon från Asien.


Hej. Jag har också tankar på att byta bil faktiskt och jag har faktiskt lånat hem just en Cruize idag som jag ska testa i två dagar. Än så länge så gillar jag den och komforten är väldigt bra faktiskt. Har bara kört den ett par mil så ja har inte hunnit känna på den riktigt.. Men jag tror att det kan vara en riktigt trevlig bil faktiskt.


Den är gjord i sydkorea, Precis som Hyundai och KIA. Snygg är den ju med cheva märke och den lär knappast braka ihop i första taget. Men den verkar ju inte direkt vara bränslesnål eller särskilt lyxig.


Bör tilläggas att Hyundai (Tjeckien) & Kia (Slovakien) tillverkar sina flesta vanliga bilar i Europa för den europeiska marknaden






Visst är Cruze tillverkad i Sydkorea men även i några andra länder: Assembly Australia: Elizabeth, South Australia Brazil: São Caetano do Sul, São Paulo China: Shenyang, Liaoning India: Halol, Gujarat Kazakhstan: Ust-Kamenogorsk Russia: Saint Petersburg Vietnam: Hanoi South Korea: Gunsan, Jeonbuk Thailand: Rayong United States: Lordstown, Ohio


Nuförtiden kan man inte döma en bil för att vara halvfabrikat, många bruksbilar för en vettig penning är just halvfabrikat där bottenplatta kommer från en tillverkare,motor från en annan etc. Har själv fått upp ögonen för Cruze kombi med 1,4L motorn, och även halvkombin är intressant. Ska se om jag kan provköra en imorgon, Hedin i Linköping säljer ju ut dem för 159 000:- ! LTZ versionen är de också.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka