[Köpråd] Sjusitsig familjebil för 30.000:-?

Hejsan! Vi är en familj för närvarande på fem personer. Då vi färdas extremt trångt i vår lilla Skoda Felicia har vi bestämt oss för att det är dags att uppgradera oss. Vi letar efter en bil med sju sittplatser. Bensin är att föredra då vi inte kör tillräckligt mycket på ett år för att spara in dieselskatten. Övrig lyx är egentligen ingenting vi prioriterar. En stabil och säker bil med andra ord. Vi pratar självklart om begagnade bilar. Kom gärna med tips, åsikter och köpråd så vi inte behöver färdas så tight och trafikfarligt! Väl mött! Robin



Svar på inlägget: [Köpråd] Sjusitsig familjebil för 30.000:-?



Ford Galaxy?


Har jag kollat på och verkar intressant. Några erfarenheter personligen av denna bil?


Blandras med VW och Seat. "V6an" är ingen höjdare, är egentligen VR6an som har samma problem, kedjesträckning. Verkar inte vara större fel på dem annars, börjar bli till åren så det är plus om bromsrör och avgassystem är bytt.


Tack, mycket bra information. Ska kolla vad dessa går för.


Mitsubishi Space Star, hur är den?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka