Köpråd snabb bil

Tjena har tänkt att köpa bil men är lite osäker på vad jag vill ha. Jag vill ha en snabb bil helst efter -00 och manuell eller automat som man kan växla manuellt med om man vill. Har kollat lite på m3or, olika mb amg modeller osv. men jag har en begränsad budget till ca 150 000. är de bra bilar eller har ni något tips på andra bra bilar som bör tittas på. har även tittat på några japs bilar men jag är tyvärr inte så kunnig på att meka. Är tacksam för svar, tips och vill gärna veta för/nackdelar med bilarna



Svar på inlägget: Köpråd snabb bil



BMW M5 E39, där har du en galet snabb bil (enl mig) precis i din budget. Edit: Har läst har på garaget att SMG lådorna till M3an är crap så du borde nog inte köpa en sån.


Bmw M5 e39 v8 400hk. Bmw 535d Bmw 745 Mb s klass med v8 Mb e klass med v8 Audi S4 Audi S6 Audi A8


Varken 745, S Klass, S8 eller S6 är riktigt snabba. De är klart dom är snabbare än dom flesta vanliga bilarna men du borde mer se dom som lyxbilar än snabba bilar.


japanskt är de som gäller. de bilarna du fått som förslag nu är inte snabba, visst de går säkert i 290, men de är 0-120 som är intressant, för vem fan kör runt i 300?


De står klart och tydligt att han inte är så bra på att meka.


http://www.blocket.se/blekinge/Mercedes . =6&w=3 <-- E55 AMG med 500HK http://www.blocket.se/goteborg/Mercedes . =6&w=3 Eller en mindre C-klass med ca 360hk


Och att den ska va snabb vilket kan tolkas på olika sätt. Så hade m5an vart 15-20 cm längre så hade du sagt att de är en lyxbil å är därmed inget att ha? Sen stod de klart å tydligt att han har kollat m3, merc amg, å vill inte ha japs å skruva med. Då ligger dessa vagnar i prisklassen. Ts kan ju gå in på blocket å välja hästkrafter från å se vad som verkar intressant. Kanske hittar en saab 9-3 aero istället va vet jag.


Look no further.. http://www.blocket.se/kalmar?q=Subaru+I . &md=th + Snabba Snygga (allt är relativt) Praktiska Går att använda året runt Hållbara! - Komfort Törstiga Inredningskvalitét


Var mer som exempel på att det finns bilar med ganska extrema motorer för dom pengarna






Jag skrev klart och tydligt att de är mer lyxbilar än snabba bilar. Absolut inte. Hade den varit 30 cm längre så hade jag ändå sett den som mer sportsbil än lyxbil.


Du kan även få en RS4 för de priset.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka