Köpråd: Honda Civic '93

Hej! Som titeln lyder, jag är på g att köpa en Honda Civic '93 V-tech 1.5. Den har gått ca. 12k mil, 89hk. Den är nybesiktad och ser allmänt bra ut. Nu undrar jag om det något man ska akta sig för, han har inte nämt något om kamremsbyte, är det något man ska akta sig för? När brukas ett sånt göras på denna? Och lite allmänt vad ska man kolla efter när jag tittar på den. Väldigt tacksam för svar, ska kolla på den imorgon. Mvh, Ezk.



Svar på inlägget: Köpråd: Honda Civic '93



Kamrem är en viktigt fråga om du inte vill lägga ut en service på ca 6000 kr själv, sen viktigt sak att titta på är ROST och om motorn är ovanligt törstig på olja. Även viktigt enligt mig är att se till att alla funktioner funkar lyssna efter skrap i lådan vid snabba växlingar/långsamma, och en allmänna översynen. Hondan i sig är en skottsäker bil enligt mig:D så kolla upp den och kolla ordentligt så får du en underbar bil med billiga reservdelar/lättskruvad:D


Okej! Du råkar även inte veta runt vilka miltal kamremen brukar behövas bytas på denna bil? Jättetack redan dock!


inte den blekaste men brukar vara runt 6000 mil ca



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka