Köpråd: Volvo V70 Classic?

Hallå! Nu är det dags att köpa ny bil och jag har länge funderat på vad som passar bäst, och tror till slut att jag landat hos Volvo och deras V70. Anledningen till detta är väl att den är stor och rymlig, bra komfort och relativt snål, men jag tar väldigt gärna emot andra förslag,har T.ex tittat på BMW men det känns som att det drar iväg ekonomiskt då.. Jag har en budget på ca 100.000:-, jag vet inte hur långt jag kommer på det men jag hoppas att det räcker till en fräsch diesel modell Classic, eller vad tror ni? Om jag ska åka och titta på en sådan, vad är det i så fall jag bör kolla? Förutom regelbunden service, kamremsbyte vid 16k mil(?) Väldigt tacksam för all hjälp. Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo V70 Classic?



http://www.blocket.se/gavleborg/Volvo_V . =5&w=1 Om du vill lägga till lite pengar så kan du få en nyare. Miltalet är inget du behöver oroa dig för, alls. Jag och farsan köpte en V70 2.4D -08 (nya karossen) för 120. Den hade gått 17 xxx och var hur fräsch som helst. Kändes som en ny bil faktiskt Den jag länkade till har dessutom passerat 18 000 (stora servicen), vilket betyder att kamrem osv ska vara bytt. Där sparar du en slant. Lycka till!


Prova dieselvärmaren samt kolla virvelspjället.


Det där virvelspjället, är det någon plastdetalj under motorkåpan? Länka gärna en bild om möjligt.


http://www.nisze.comxa.com/v70virvelspj . mgjord.jpg sitter under motorkåpan på väster sida på motorn om du står framför bilen och kollar ner i motorn. Sitter iaf på d5, 2.4d är jag osäker. det är plastarmen på bilden som brukar lossna. Inte ovanligt med oljeläcka där vid tryckgivaren heller.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka