Köpråd: Tyst bil med bra komfort för 50-70000kr?

Hej allihop är ny här på forumet! Spenderar mycket tid i bilen och söker en bil som är tyst och har bra komfort. Gärna med ok bränsleförbrukning. Budget: 50-70000kr Finns den ekvationen? Nån som har tips?



Svar på inlägget: Köpråd: Tyst bil med bra komfort för 50-70000kr?



jag skulle säga bmw e39 i 520-525 klassen i bra skick, gärna touring.


Lexus http://www.blocket.se/stockholm/Lexus_I . 11&w=3 Sticker ju lite ifrån mängden också


Ok tack. Det är ju en fin bil. Brister väl på bränsleförbrukningen men som sagt kanske svårt att hitta bränslesnåla bilar med komfort i den prisklassen.


Någon mer som har tips? Behöver inte vara med annons referens kan vara mer generella tips på vilka modeller som kan stämma in.


Lexus LS400 min drar ca 0.85L


Då måste jag bara fråga, vad är bränslesnålt för dig?


och vad är komfort? BMW E38 kan du få tag i ett fint exemplar för dom pengarna. Det e snuskigt tysta och komfortabla bilar!


Riktigt frääänt, enligt Lexus själva vill den ha när den är ny och inkörd måttliga 1.03l/mil. http://www.cars-data.com/en/lexus-ls-40 . sPaMy.dpbs


Prius? Corolla? Avensis? Camry? Bekvämt? Vad är bekvämt för dig? Finns folk som åker Kadett C året runt och skulle hjula över komforten i en Omega -00. Bra totalekonomi, att bara stirra sig blind på bränslekostnaden ger inte någon total kostnadsöversikt.






Nej, inte 520.. .den e inte billig på landsväg/motorväg!


Coolt! Min drog som allra minst 0,88l/mil landsväg när jag eco-körde som en tok. Den låg på 1,2 blandad körning. En riktigt tyst och skön bil annars som jag saknar ofta. Den var så genomtänkt på så många sätt så man blev glad varje gång man såg den.


Igår låg den på 0.90 Norrköping-Katrineholm-Norrköping.


Så den drar 0.9 landsvägskörning? ca 0.85 skrev du nyss. Förbrukar den 0.75 vid stadskörning? För annars begriper jag inte hur du får till dom siffrorna.


0.85L Norrköping-Linköping-Åtvidaberg. Stadskörning har jag inte mätt.


http://www.blocket.se/stockholm/Volkswa . 11&w=1 Något sånt här skulle jag satsat på


Aaaaha, det är en helt annan sak än: "Lexus LS400 min drar ca 0.85L" Men det du egentligen menade är:Lexus Ls400 går att vid försiktig landsvägskörning pressa ned till 0.85l/mil Framstod i texten som att den vill ha 0.85blandad körning då det alltid är vad som mäts om inte annat skrivs. Därav mina följdfrågor. Löjligt trevliga bilar på alla vis Lexus och specifikt Ls, mkt bil & få reparationer på sedvanligt Toyotamanér.


Volvo s80 04 och uppåt hade en inna och väldigt bekväma bilar med bra komfort. Min 2.4 140hk låg på mellaN 0.8-0.9 blandad körning


Tack för alla tips och infon om lexus bränsleförbrukning Passaten såg fin ut. Visst, ljudnivå och komfort är kanske en smaksak.


Kanske en E-klass MB skulle passa? Men en mindre motor då, kanske diesel t.o.m. Den här t.ex:http://www.blocket.se/uppsala/Mercedes_ . 12&w=2



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka