"köpråd" Fälgar till v50. tack för snabbt svar.

hejsan nu är det så att jag ska köpa fälgar till v50 imorgon och undrar om dom värkligen passar då jag inte är så kunnig så hoppas på snabba svar från någon mer kunnig här. dem så jag tänkte köpa är ett par nitro 19 " 5/108 225/35/19 vet ni om dom passar ?



Svar på inlägget: "köpråd" Fälgar till v50. tack för snabbt svar.



Vad har bilen för et? Och vad har fälgarna för et? Et= inpressning


v50 har 46,0 dom har setat på en v70 innan dom har 73,0


V50 har et 52,5.


Bultcirkelguiden säger att det är 46,0 ju och när man kollar fälgar som passar så ska 43,0 funka på dom men som sagt är inte så kunnig därför jag la ut här.


Är inte fälgen bredare än 8" så kommer det funka fint, om inte bilen är jätte sänkt. Tänk på att de behöver skaffa andra centrum ringar då navet är mindre på V50 än V70.


nee det är dom inte och bilen är inte sänkt helt orginal , vad menas med centrum ringar ? bild eller en bra förklaring påt ?


http://infosite.se/Navringar


okeej tack så mycket , men gör ju bara så det inte ska bli några vibrationer så men det där med et det ska väl funka ?


Ja det kommer det allt göra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka