Köpråd: BMW 525i touring -92

http://www.nettiauto.com/bmw/525/5238085 Åsikter, saker att kolla efter? Får pengar imellan och jag är relativt desperat att få bort min bil. Jo den är dyr för svenska priser men välkommen till Finland, där allt är dyrt.



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 525i touring -92



kolla efter rost i dörrar och bakluckan. kolla även framvagnen så det inte klonkar och bankar i den, tunga motorer fram... om hardyskivan är dålig börjar det vibrera i bilen runt 90km/h, dåliga silentblock är även vanligt... märks vid gas på drag och när man släpper gasen. gå in på autopower.se och kolla där, där finns en väldigt bra köpguid ! grymt trevliga bilar, hade dock prutat lite extra pga förarstolen och för att bilen ser allmänt skitig ut även med finska mått mätt va den på tok för dyr, om man jämnför med de andra på den hemsidan


Slipper inte in på autopower på något sätt, har försökt! Har också läst lite andra trådar så jag vet vart rosten kan sitta. Skall höra efter ljud som inte är "normala" haha Kan inte ändra priset mycket mera eftersom vi byter bil och han sätter pengar i mellan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka