Köpråd Golf 03-

Hallå! Behöver lite hjälp här. Sitter och letar efter ny bil nu, men vet inte alls vad jag ska köpa. men rasat in lite på golf, från 03 och uppåt. Om det ska vara en 03a vill jag gärna ha gti modellen eller r32a, annars får det bli en nyare alltså mk5. men hur är 1,6an? Känns som att dom borde vara riktigt trötta? Diesel modellen har jag hört ska gå rätt så bra? Annars gti från 05. Så frågan som kommer till er som kör/haft golf vilken skulle ni föredra och finns det andra annonssidor med VW modeller än blocket?. jag personligen tycker att på blocket så är många utav golfarna överpriser? och väldigt litet utbud. Bilen kommer användas året runt. Men en del pendling då jag eventuellt ska plugga till sommaren. Så vill inte hosta upp allt för mycket pengar. tänkte satsta på nån för max 75.000kr gärna billigare. så alla förslag är välkommna.



Svar på inlägget: Köpråd Golf 03-



jag personligen tycker att golf 5an är snygg tanke på priset som dem står i nu så kan man få en riktigt fin för knappt några pengar alls gtin är ju nästan ett måste om man vill ha lite fart på grejerna eller r32an


köpte min Golf 5 för nästan 100,000 med Sommar/vintedäck kupevärmare,2 års garanti och 9,000 mil på mätaren:) är som ny


Jo men jag tycker fortfarande att runt 85.000-100.000kr för en 05ans gti känns alldeles för mycket, men dom kanske står så pass högt. Någon som har några erfarnheter från 03ans gti? Alltså den på 180hk.


bästa är nog att lägga in en tråd på vwgolf.se finns fler som kan detta där eller gtiklubben


Jag hade en 1.6 a förut. Första bilen, tyckte DÅ att den inte var alltför slö men ja nu när jag kör den då har jag A3 2.0T då äre inte riktigt samma sak. Rätt bensinsnål också, 0.6l/milen. Men tycker det var en trevlig bil, skön att köra, golfarna har bra isolering mot vägbuller. Polarn hade en mk3a, nu en mk6a båda dom + min mk4a va tysta. Jag tycker det är rätt bra komfort. Fjädringen på min 1.6a (också ifrån 03) var bra om man bara ska pendla. Det är inte som att sova i vattensäng men inte heller som att hoppa rakt ner på stjärten och försöka studsa upp igen. Synd du inte sa till tidigare, köpte min för 28 000 och sålde den för 25000 (9700 mil). Letar du ett tag så hittar du säkert en som säljer till rätt pris. Sammanfattningsvis - Bra bil för pengarna köper du dn golf blir du nöjd oavsett vad! Bara du provkör först så du märker hur den går o.s.v. Lycka till



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka