Köpråd - Baspaket (MUTANT)

Hej! Jag tänkte fira min första riktiga lön med att införskaffa mig ett inte allt för dyrt baspaket gärna under 1500:- nu tänker ni säkert att det var väldigt snålt men jag tror mig ha hittat två helt okej paket på netonnet från Mutant. Av de lilla jag snappat upp om watt, ohm etc så känns ändå paketen ganska mysko i mina ögon när jag kollar på steget som ska driva denna bas (http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 5351.4700/).. Paket nummer 2 ser väl ganska legit ut i jämförelse med nummer 1 (http://www.netonnet.se/art/bil-och-bat/ . 3245.4700/) men jag undrar ändå vilket av dem bör jag köpa om jag skulle välja 1 av dom? (Har en tom låda från mds hemma med plats för 2st 10", om någon lyckas slänga ihop ett paket för ca 1500;- så är jag jätte tacksam för det) Bör också tillägga att jag inte är en finsmakare, men inte heller någon "epadunkare".. /hafflarn



Svar på inlägget: Köpråd - Baspaket (MUTANT)



Jag fick med det senare paketet du länka i en BMW. Det lät extremt bra måste jag säga. Beror lite på vad man har för bil. Hade en e34 sedan och många trodde det var ljud för över 10k, så såg ingen anledning byta. Dock var kablarna lite för smala för min smak, köpte mycket grövre kabel än den fjuttiga som följde med.


det finns ju denna, allt i ett som låter riktigt bra http://www.pmshopen.se/axton-ab20a/195-0


Köpte det andra paketet du länkade till min XC och var riktigt nöjd med faktiskt! Mycket ljud för pengarna om du frågar mig, dock är jag inte så värst kräsen när det gäller billjud.


Steget i första paketet är imponerande för sitt pris, bra med effekt i det och duger helt klart att driva enklare basar eller framsystem med.


Mjo, men det andra steget är bättre driva basen med då det är ett monoblock, det andra steget är inte lika vasst till just den basen.


beställde paket 2.. ska bli intressant att se hur det presterar


Har paket 2 i min jänke, det poppar på hyfsat men inget överdrivet.. Duger om man vill ha lite mer bas


För att? NW280SP (första steget) duger finfint till lättdrivna basar när det körs bryggat, det går då att lasta ända ner till 2Ohm och ger då ut förvånansvärt mycket effekt. Dessutom finns det inbyggt lågpassfilter, dock inget subsonic som jag antar att det andra steget har vilket är en fördel till portade lådor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka