Köpråd mellan 2 högtalare

Hejsan! Håller på att byta ut orginalljudet i s60n till volvos premiumljud. Men bakhögtalarna är sjukligt svåra att få tag i så har tänkt att sätta i eftermarknadselement där istället.. Har nu hittat dom här två som funkar med 8 ohm som PA-300 orginalslutsteget är. Vilka av dessa är bäst är då frågan? http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=7121 vs http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=3653 Mvh



Svar på inlägget: Köpråd mellan 2 högtalare



Till att börja med så säger jag nej och nej. Köp INGET från Billebro! Sen är det väl 8" i hatthyllan? Eller det kanske är C70 bara som har det.


Kan vara 8" i och med att han har PA300


http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=3653 den skulle jag seja för den går ju djupare ner i registret


Du kommer bli missnöjd om du köper något från billebro


Tack för alla svar! Då struntar jag i Billebro. Jag kanske va lite otydlig men det är inte hatthyllan utan bakdörrarna och högtalarna där är orginal 8 ohm och slutsteget som jag ska köra (pa-300) är vad jag vet gjort just för 8 ohm. Så finns det några vettiga 6,5" bashögtalare med 8 ohm? Mvh


Ingen som vet?


http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . -sd62.html kanpanj nu dock 4ohm


Härligt! Dock är det 4 ohm. Skulle ha kört med 8 ohm helst! Ingen som vet om det finns vettiga 8 ohm 6,5" högtalare att få tag i i sverige eller ebay/liknande?


Herregud länka inte Billebro. Större skojjare får man nog fan leta efter. Att snubben ännu inte gått i konkurs alternativt blivit brutalt misshandlad än är ett mysterium. DLS är bra skit. Kvalité för pengar som inte får en att kallsvettas varje gång man parkerar bilen. Blir svårt att hitta 8ohms högtalare tror jag om du inte köper hemmabio högtalare osv.






Ja det verkar inte va helt lätt och hitta 8 ohm 6,5" dom på billebro finns på fler ställen men dom har inte fått så jättebra kritik direkt så det är inte lätt Aja hittar nån 6,5" 8 ohm högtalare så länka gärna!


Jag gissar på att du vill ha 8ohm iochmed att du vill behålla original steg osv? Köp en 4ohm högtalare och löd in resistor emellan kanske? Är nog lättaste alternativet tror jag.


http://supersonic.se/category.html/6-1/ . larelement MASSOR med 8ohms element.


Hittade volvos orginalhögtalare nu så denna tråden kan låsas.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka