Köpråd: Honda Civic -93

Är ute efter en billig men lite sportigare bil nu när man inte är rikast i landet, har därför kollat in en civic -93 (snygga modellen) och tänkte undra om någon vet något plus och minus med dem? Var relativt billigt och såg riktigt bra och fräsch ut, hade endast gått 18000mil. Var en del gjort på den så som bytt catback, vti frontläpp osvosv, det var 89hästars modellen och undrar om det är det som drar ner priset på den eller? Kan skicka med en länk på den så kan ni få bedömma om det är något att ha eller något man ska blicka förbi! http://www.blocket.se/vastmanland/Fin_h . =9&w=2



Svar på inlägget: Köpråd: Honda Civic -93



Ja, det är troligtvis 89 hästarn som gör att den är billig. Men man ska inte hänga läpp över att det är 89 hästar. Min 89 hästare åkte skiten ur många vänners 125 hästare. Kan inte säga mer att det är en sjukt kul bil att köra, en av de roligaste bilarna under 140 hästar jag kört. Satt själv och kollade på den bilen då jag längtar tillbaka till att köra civic, perfekt pendlar bil. drar 0,4-0,5 om man kör snällt. 0,6-0,7 när man gasar skiten ur som och växlar runt 6000 varv i vilket fall min, och den hade gått 32k. Ända värda att påpeka är väl kolla rost i golv, trösklar, hjulhus, och bagagelucka knacka lite försiktigt för att höra vad som är plåt och vad som är spackel på dom bilarna.


låter som en biljag är ute efter just nu då! okok något annat speciellt med dessa bilar eller är det bara rosten man behöver kolla, förutom resten som är standard när man kollar bilar?


http://mobil.blocket.se/vi/45530649.html min honda civic 120hks


En standard LSI/VEI åker inte skiten ur en ESI, sorry Kanske om du hade en lättad hatch mot en Tyngre sedan, kanske... Men annars är det som du skriver, rost får man kolla i bagagelucka, bakre skärmar och hjulhus och även i vissa fall kryper det ner i trösklarna. Men bilen ser väldigt fin ut i annonsen och jag fattar inte varför den är så billig


Tänker inte riktigt ta upp diskussionen om det va så eller inte, du får tro precis vad du vill, medans jag vet hur min bil gick. Men vi kan ju enas om att det är en rolig bil att köra, drar lite, och att rosten ska man akta sig för.


Sorry, länken vill inte funka i telen:/


Så dessa bilar är pålitliga? Endast rosten som typ är standard i asiater?


har kollat nu runt 5-6 civics som enligt ägarna är toppskick. Sen när vi är på plats och ska kolla så ramlar nästan allt ihop måste ja säga..ingen byter kamrem, ingen har servicebok, alla har mycket rost. avgasläckage.. så jag vet inte om det finns chans att hitta den här bilen..i bra skick. har förresten också snackat med killen som har denna civic. vet inte ens om han säljer den. tror han vill byta.


Bilen finns här på garaget. http://www.garaget.org/?car=214948 För övrigt så är de som vissa säger, sjukt kul bil för att bara ha 89 hästar. Honda varvar rätt mkt så det är ju därför dom är så roliga för övrigt så pajjar typ aldrig motorerna, dom bara går och går, så länge man är noga med oljebytena samt använder rätt oljefilter. Min civic drack en del olja tidigare, bytte då till s2000 fiter och mobil1 olja och sedan dess slutade din att dricka. Så jag bara servar den ofta och tutar och kör! iaf så kika efter rost, det är väl det enda. Men denna bilen verkar klart fräsh, har svårt att begripa varför priset är så billigt bara. Slå till !






Kommer slå till om den nu är så här fin och inte håller på att rasa ihop;)


Okok får kolla vad han säger....annars tycker jag att det är konstigt att han har ett pris stående på den och sedan vill ha ett annat pris vid byte...ajja får se hur han vill ha det



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka