Köpråd, RX8 från Tyskland?

Vad tror ni om denna: sjukt bra pris. Är det något jag bör tänka på? Ska åka nästa vecka. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai . =173691713



Svar på inlägget: Köpråd, RX8 från Tyskland?



Försök få tag i föregående ägare, besiktningspapper, servicebok osv, priset är ju rätt bra tycker jag inte så mkt för en fin bil !


Vad blir slutsumman sedan inkl reggning?


max 70K skulle jag säga. värt?


Verkar vara helt okej pris. Finns dock väldigt mycket fina exemplar i Sverige som kommer ut lite då och då. Har du kollat bl.a wankelregistret.se för mera info om bilarna. För dom behöver lite extra kärlek nämligen.


Har inte haft gällande bil från Tyskland, men haft 3 importerade bilar där ifrån och kan inte annat än säga kolla upp så dem inte varit leasing bilar annars ta reda på ägare besiktnings protokoll och historik om den varit krockad etc. Annars enligt min mening är tyska bilar lika bra som svenska:D


jag frågade han och alla böcker verkar finnas där. bara att tuta o köra då


Då kan jag bara instämma köp den och ha kul


Eftersom det är en wankel kolla riktigt noga så den är ordentligt servad och kolla gärna besiktnings protokoll så avgasvärden med mera stämmer. Sköra motorer som kräver att man sköter service med olja och att dom alltid varmkörs ordentligt annars är motor-ras att vänta sig.


hur mycket går ett par tunga fälgar på?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka