Köpråd: Äldre bil från 90-98

Hej! Är ute efter en lite äldre bil runt årtalen som anges i topic. Har tittat mest efter lite klassiska mercedes eller bmw's men har inte hittat några i fint skick. Har inte så stor koll på modellerna som fanns då eller vad som är värt att kosta på sig när dom är så gamla. Hade tittat på en Mercedes C180 -96 och just den modellen tilltalar mig rätt rejält. Det jag är ute efter är just stilrenhet, inget bling eller så. Motorn spelar ingen stor roll, likså växellåda. Finns modellerna i en V6a så kan det gå för sig. Cab är nog något jag skippar, brukar vara ett rejält lyft i pris + att dom brukar nog vara rätt så slitna. Behöver ej vara just mercedes eller bmw, kan vara dom flesta andra märkerna också, men i ungefär samma stil och "hållbarhet". Är också även främst svarta bilar jag är ute efter, gärna inga som står ut t.ex gula,gröna,ljusblåa etc Tack på förhand! edit: la till "färgkrav"



Svar på inlägget: Köpråd: Äldre bil från 90-98



budget ? när du snackar om stil tänker jag på mercedes s klass , bmw 7 serie eller audi a/s8 ... eller kanske en jaguar xj6 ?


Volvo S90 i fint skick? En smaksak kanske, men det är den skönaste bilen jag kört/åkt.


Hm, skulle nog inte säga mer än kanske 30-40 tusen. Allt beror ju på vad man får för pengarna men är inte ute efter någon AMG liknande modell. Men stilen du är inne på passar bra in! Kanske lite höga i pris förutom dom äldre mercedes S klassen.


http://www.blocket.se/stockholm/Mercede . =7&w=3



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka