Köpråd för helt okunnig

Hej, Skapade sidan eftersom jag ska köpa en bil för ca 30 000:- och kan egentligen ingenting om bilar. Behöver köpråd från er. Ska man köpa en gammal volvo V70 från 2001 som gått 25 000 mil eller en mindre modell som är nyare och gått en fjärdedel? Uppskattar allla råd.



Svar på inlägget: Köpråd för helt okunnig



Här är en tråd som behandlar ungefär precis din fråga: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=265657


Lite olika frågeställningar tycker jag...


Ja, möjligt. Du var inte så exakt i din frågeställning, så det är lite svårt att gissa. Behöver du en större bil, köp en Volvo. Behöver du inte det, köp en mindre, nyare med färre mil...


Så Enkelt. Tänkte att det möjligen fanns personer på den här sidan som besitter kunskap om den bästa investeringen för den lilla pengen :-) Din slutsats kan till och med jag göra.


Då kan du ju läsa tråden jag länkade till och dra fler slutsatser från den, trots att det är lite olika frågeställning, också? Lycka till att hitta en bil.


Ska läsa lite i den, tack :-)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka