Köpråd: Audi A6 2,4 -06

Vågar man köpa en som har gått 15.000 mil som är fullservad? Har varit inne på NordicAudi.com och det står hur mycket som helst om kamkedjeras och reparationskostnader på uppåt 70.000 kronor på 2,4 och 3,2 liters V6orna. Ringde mitt försäkringsbolag och dom täckte bara upp till 10.000 mil Undrar hur stor chansen är att det skulle drabba just mig. Eller är det så att den lilla procenten det drabbar letar runt på internet och hittar just den sidan och skriver av sig där? Är skitsugen på den bilen men vill inte göra nåt dumt=)



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A6 2,4 -06



Någon som har någonting att tycka till om?


familjen har själv en c5 a6 2.4 avant quattro från -02 (den du tittar på är c6) och det som ha bytts är stötdämparna och om man räknar med min idioti; koppling. Så har den varit i våran ägo på 4 månader. Då har den gått 18k mil. Motorn går som en klocka, nada rost, inga glapp, och fadern älskar den mer än jaggan känns det som. Däremot är det en quattro du SKA skaffa. Inte bara för körglädjen, utan för säkerheten men framför allt komforten. Annars kan du lika gärna köpa en volvo. Värde minskningen blir ändå i relation till fwd bara att insatsen är lite större. Ursäktar att min grammatik och meningsstruktur är jämförbart med förskolearbete. Men jag är trött



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka